Vänner kan vara bra.

Men de kan även vara dåliga. Det känns som om de flesta jag öppnar mig för bara sviker för att förstöra.

Vad vinner man på att förstöra?

Nu ska jag ta mig en redbull-vodka. TJA!

Oh my god, det gick bra :O

Kom precis hem.

gick till skolan runt halv ett idag. Vi var ju lediga på dagen för att servera på kvällen.

Det gick faktiskt bra idag och jag fick inget "anfall" ;) Jag hann inte tänka på det. Visst jag var skakis men det var inget mer.

Blev förbannad på en tant som höll på. Vi hällde soppa från vattenkannor till förrätt och jag glömde hela tiden torka av det som rann så det droppade på golvet. En tant sa "egentligen ska hon ha en handduk på armen och torka det där.. annars kommer det ju på oss." Bara för att jag blev så förbannad för att hon sa det högt för att jag skulle höra så droppade jag extra mycket på henne utan att hon märkte det, sen torkade jag av med slängen. Grrr.

Nu är jag fett trött och vill bara sova. Bläddrade igenom bloggen och såg att jag inte lagt upp bilder på länge. Det ska det bli ändring på. Har inga bilder från idag men jag ska ta imorgon, jag lovar. Om jag inte sover bort hela dagen.

Natti.

<3

Idag är dagen...

... som Anna Nordin kommer dö en plågsam död.

Kan börja med att beklaga mig lite.
Jag är förkyld!
Jag har ont i halsen!
Jag har ont i huvudet!
Jag har lock för öronen!
Jag tycker det är svårt att andas.

Trots detta så ska Anna idag servera på mösspåtagningen. Behöver jag tillägga att jag HATAR att servera? Jag klarar det verkligen inte. Sist jag blev tvingad satt jag och skakade i ett hörn med massa folk runt omkring mig som försökte lugna mig. Och då var det ändå buffé på julbordet. Idag ska vi gå med tallrikar..

Peter sa att jag kanske inte behövde. Jag tycker om honom när han säger så.

OM jag blir tvingad så hoppas jag att jag först nyser på tallrikarna sedan på gästerna och tappar maten över ALLA så jag slipper att göra detta någonsin igen!

Nu får jag gå iväg.

Äckelmaja!

Jag snöt mig precis. Tog bild och skickade till mamma.
jag: betyder det att man är sjuk?
mamma: vad är det där för äckligt?
jag: haha snor
mamma: äckelmaja
jag: haha ja men det var häftig färg ;) men betyder det inte att man har bakterier i kroppen?

Mamma svarade inte mer sen ;)

Sitter i skolan

Sitter i skolan nu. har ingen tid att sitta vid datorn. Är ute hela tiden istället. Nu har det tyvärr blivit så att jag har fått halsfluss och är dunderförkyld. Det blir väl att ligga inne efter skolan. måste dock vara i skolan på dagarna ändå. Har inte råd med frånvaro.

Var ute igår. Kom hem ganska sent så jag är riktigt trött nu. Hade inte Cecilias mamma ringt och väckt mig så hade jag nog inte varit vaken ännu :P

För ett litet tag sen skrev jag om fiaskopastan med köttfärsklumpar... Igår var det lasagne.. Samma sak där tyvärr. Dundundun!

Nu ska jag se om det finns något att göra och knarka halstabletter.

IDE DENNA HELG!

Denna helgen går jag i ide. Det är ingen idé att komma in och snoka i bloggen för att se vad jag ska göra för ingen kommer få reda på det fören på måndag. Vill inte bli stalkad.. Jag kanske uppdaterar men ni kommer aldrig få veta i förväg vad jag ska göra!

Det blev inte så mycket gjort.

Det blev välddigt stressigt idag. Det enda jag hann göra från listan var att duscha, flytta grejer, posta till mamma och kanske något till..  Det gick inte så bra att ha så mycket att göra som jag trodde men så är det.. Jag har ju tid imorgon med.. Jag hade precis fått ordning i mitt rum och nu står där fullt av kartonger istället.. Fint verkligen! Menj ag ska rensa ut i helgen.. Vill bo fint nu :) Hoppas på att jag hittar en lägenhet snart. Behöver verkligen det!

<3

Kom på en sak..

Jag är inte alls ledig i 4 dagar.. 5 idag.. På lördag ska min klass jobba på invigningen av hallen. Jag blir så sur. Vi ska jobba på VIP avdelningen med FATSERVERING! Känner jag mig själv rätt så kommer jag ringa till Tina och gråta och skaka och få panik. Jag kommer bryta ihop.

Det var en jävla tur att jag skrev den där att göra listan. Hade redan glömt bort allt tack vare att Tallen ville äta mat med mig i skolan.

Sedan gick vi till Pressan för att äta glass men jag struntade i det. Jag satt och höll Viktor, hennes nakenhund. Så sööööjt!

Just fan ska laga mat idag också. Det blir kycklingpasta. Det blir tight idag. Läxan kommer nog få vänta. Ska upp och förbereda kycklingen nu och sedan springa iväg och posta mammas datakabel. Ska bara se om den finns här hemma först.. Annars får det vänta tills imorgon eller fredag.

<3

Att göra!

Idag ska jag:
  • Duscha
  • Skriva en sammanfattning om två engelska texter
  • Posta mammas datorkabel och en räkning
  • Städa
  • Doktor
  • Vara ledig idag och 4 dagar till
  • Moppa golvet
  • flytta hit mina två sängar och 17 kartonger från madde
  • packa upp
  • vara social med linus och dennis
Det känns som om listan kommer byggas på efter hand. Det var ju en himla tur att jag ska till doktorn idag. annars hade jag inte hunnit allt detta :P Att posta mammas datorkabel är viktigast. När jag har skickat den får jag min påskpresent. Det är alltså sedan påsk jag har skullat skicka hennes kabel. Duktig Anna. Sen är det akutenräkningen som ska ner i samma bred. Jag får även min rosa mp3 av mamma när hon fått detta. Jag har sååå längtat efter den.

Ja, nu är det ju bara till att sätta igång. Ska klä på mig så jag kan gå upp och duscha nu. Varför klä på sig om man ska duscha? Jo, jag måste ju gå ut, ta trappaan upp till huset, gå in, klä av mig, duscha.

<3

Jag hatar verkligen engelska!

Kom till skolan vid 10 idag. Försov mig.. Vi hade engelska så jag har fått skriva om texter hela dagen.. Jobbigt. Vet inte vad det är med mig.. Jag har alltid varit bra på engelska.. Men nu säger hjärnan stopp.. Har tjatat på stackars Linus hela dagen hemma att han måste hjälpa mig med läxan..  Det blev ganska bra tror jag.. 

Var precis hos Tanja och snackade och så.. Hon var hos mig förut också och hjälpte mig att flytta runt lite så nu ser det beboligt ut.. Höhö.. Riktigt nice.. 

Nu är jag ledig i 3 dagar plus helgen.. Riktigt skönt. Jag ska ha det sååååå nice!

Hoppas ni där ute har det bra också..

<3<3

Lördagens bilder!

I lördags grillade vi som sagt.. Här kommer bilderna..


Dennis och Tessan.. Felizia hänger på Tessans mage men hon kom inte med :P


Dennis Tessan och Felizia.


Stefan och Linus. Kolla extra noga på Linus min. Snyggt! :P


Stefan, Dennis och Linus. Helt inne i maten och att bre smör på majskolvar.


Linus fick testa Dennis glasögon... Han blev en galen proffesor!


Tanra var också med.


När vi käkat och så så gick vi in och lyssnade på musik istället.


Vi gick ut ibland för att leka skorstenar.. Jag råkade stänga ner handtaget helt så för att komma in fick Linus klättre över trappan, över en stege upp på taket och knacka på fönstret in till Dennis som skulle komma och öppna. Men Linus ångrade sig och klättrade in genom fönstret istället så jag och tanja fick knacka på fönstret som dårar innan vi kom in..


Vi kunde inte samsas om musiken så det blev slagsmål.. Tanja backade när Tessan kom med kameran men jag var Tvungen att hålla i Linus ändå så han inte bytte till fucking LINKIN PARK skit hela tiden... Duckade dock så det finns inga bevis på att det faktiskt är jag som håller i honom. Han ser ju ut att gilla det i alla fall eftersom han är så glad och håller tag i min hand också. Kom inte med något annat här nu...

<3

Huvudvärk.

Usch nu har jag haft huvudvärk sen igår. Vill ha mina diklofenak (stavas?) Men man får ju inte hämta ett jävla skit. Blir så irriterad. Känner mig så jävla begränsad. Känns som om jag inte kan göra ett skit. Jag har inte ens mitt smink..

Igår blev det grill med Tanja, Linus, Dennis, Stefan, Tessan och Felicia.. Det kom en till tjej senare som jag inte vet vad hon heter. Har en jävla massa bilder men eftersom mitt internet är sådär supersnabbt så orkar jag inte med den turbohastigheten just nu (snigel)..

Tessan och Stefan drog ganska tidigt. Tråkigt. Men jag, Tanja och Linus hade kul ändå. Linus gick väl ifrån lite på slutet men ändå..

När alla dratt så såg jag, Linus och Dennis på film.. Dennis var klen och gick och lade sig efter typ halva. :P

<3

Piss på samma buske..

De suddiga bilderna jag fick förra helgen när Linus pissade på en buske blev så dåliga så igår när vi skulle ut och gå så skulle han tvunget pissa på samma buske.. Jag tog fram mobilen direkt och det visste han att jag skulle göra också.. Förberedelsen var att ta upp luvan men ni vet att det är han right?


Blixten i ögonen..


Bättre bild än förra gången.. Jag var bara tvungen. Han känner sig som en liten kändis som syns på min blogg så ofta.. Vem vill stara en "Linus fanclub"?

Senare när vi kom hem så såg vi på pineapple express.. Han somnade så jag kastade ostbollar på honom. Han blev sur så han la sig ner i soffan istället. Då spelade jag en extremt irriterande smssignal i örat på honom.. Då lade han sig såhär..

(BILD SAKNAS BILDUPPLADDNINGEN HAR SOMNAT)

Aja i alla fall så tog han täcket över huvudet.. Låg och snarkade som en gris.. Fick väcka honom innan jag gick och la mig.. Soffan är riktigt obekväm..

VARSÅGOD KUNGEN!! Ett helt inlägg bara till dig!

Det blir inget hjärta i slutet av detta inlägg :) förlåt.

rubrik..

Här sitter jag på linus dator med en energigrogg i handen.. Han sitter vid dennis dator med corona och cheeseballs.. Bredvid mig i soffan sitter Jonathanoch Dennis och driker te.. MYSFAKTOR!!

<3

Anonyma roliga jävlar..

Haha ni är ganska roliga.. Synd att ni inte kan stå för era "åsikter".. Skärp er nu.. Jag är säker på vem en av er är och de andra kan jag nästan lista ut och den jag är säker på sa det till och med till mig.. Synd bara att du dricker mer än vad jag gör lilla gumman. Jag dricker med måtta.. Jag kan mina gränser och jag kan bete mig tillskillnad från DIG :)

<3

NU ÄR ANNA SUR!!!

Nu är jag fett sur!!! En viss liten Linus fick mig att installera ett annat AVG.. Jag hade AVG free.. Och nu blev min dator precis som förut när jag installerade massa skit som SKULLE FUNGERA!!

Vissst det fungerar men nu kommer jag inte in på MSN!!! LINUS HJÄLP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ikväll blir det nog film, dricka, snacks med Tanja och Linus.. Emilia med såklart. Nice :D

<3

Grillade igår.

Igår grillade vi. Jag, Tallen. Linus och Dennis.. Jag glömde såklart fota.. Men senare nångång så tog jag foto på Linus i af. :P Han ser fett arg ut och han lär väl bli det också när han märker att jag lagt upp bilden men det får han stå ut med helt enkelt :P



Nu ska jag gå och möta Johanna. Måste äta något. Men jag har riktigt ont i magen.

<3

BILDBOMB 2

Här är nästa bildbomb som är från igår när jag var hemma vid Micke med Tallen. Länge sen man träffade lilla Mickiiiie :)


Morgan och Tallen..


Tallen och Micke.. vet inte vad de håller på med..


Micke.. Han flyttade sig precis när jag tog fotot.. hade blivit asbra annars :P


Martin.. haha, Han blundade precis för jag hade blixten på :P

<3

BILDBOMB 1

Här kommer de bilderna jag "glömt" lägga upp.. Satt iofs vid datorn igårkväll men blev jävligt nere av att vara ensam så jag kollade på hulken med Linus istället. Somnade till i soffan sen gick jag ner o la mig :P Vi börjar med bilderna när jag var ute med Tanja, Emilia, Ronja, Johanna och Cecilia.


Ronja i botten, johanna över och emilia som försökte vara med :) sötnos.


Tanra Koldolm sitter bara och glor som vanligt :D


Cecilia och Emilia. Emilia tog fotot på allt och alla med Cecilias telefon.


Cecilia ville inte vara med..


Men jag tvingade henne :D


Emilia.. vet inte varför hennes huvud blev snett jag gjorde väl ngåot med kameran :P


Yey, Ronja kom också med på foto :)


Johannaaaaaa. Sötnosen :D

Har ett till foto där Johanna sitter med en cigarett i munnen och tanja sitter bredvid. Cigaretten är INTE TÄND och eftersom Johanna bara är 10 år så ser det ganska kul ut men det går att misstolka så därför väljer jag att inte lägga ut den.

<3

Sitter vid Micke.

Nu är jag hemma vid Micke och umgås lite.. Trevligt trevligt.

Hann inte lägga in bilder igår.. Det blev sent för jag kollade på ESC med Linus.. Eller jag kollade och linus satt vid datorn.. Jag somnade DIREKT när jag la mig..

Idag har jag varit en snabbis i skolan och sen vid Peter och nu vid Micke.

<3


Jag och Johanna hos Micke för länge sedan. Försökte få snygg bakgrund men jag fattade inte riktigt hur man gjorde med hans jävla kamera ;)

<3

Glömsk Anna.

Hu vad glömsk jag är. Glömde min väska hemma hos Madde med de, enligt mig, viktigaste sakerna. DEODORANT OCH HÅRBORSTE!!!! Det är ju det absolut nödvändigaste på morgonen.. Tandborsten hade jag med mig och tandkräm :S Hmm. Sprang hem till Tanja och lånade här hemma. Panik ;)

Har varit ute md Emilia pluttis och köpt glass och godis.

Det kommer in bilder senare när jag kommer hem. Är ännu hos Tanja!

<3

I skolan

Nu har jag äntligen kommit till skolan. Min lärare som hjälper mig med mitt arbete är inte här så jag ska sitta själv och arbeta.

kom lagom till lunchen. Om det nu får kallas för det. pasta med köttfärssås.. Hmm.. Ihopklibbad pasta med kötfärsklumpar, vatten och en jävla massa krydda. Det känns fortfarande i munnen..

Dagens roligaste var när en av de som jobbar i köket kom ut med en brödkorg och hon fnissade för sig själv hela vägen från köket till stället där hon ställde korgen och tillbaka.. Såg ganska roligt ut fatiskt.

jag orkade inte bära med mig min dator till skolan eftersom jag ska vara med Cecilia efter så här sitter jag vid skolans sugiga mac datorer. WOHO! Aja, men kan ta foto i alla fall :)




Får fortsätta med diskussionsdelen i arbetet.

<3

Tråkig skola idag.

Usch vad jag är trött. Det är inte bra att klassen är på mallis för jag blir slöare av att vara ensam i skolan. Då kan jag göra som jag vill ju och det är inte bra. Tar väl 10 minuter att gå till skolan och jag skulle vara där för 40 minuter sedan. Jag satt och pillade med min header istället som är klar nu.

Efter skolan ska jag nog umgås med Cecilia. Hon kommer hit halv 4 så jag får vänta på henne. Orkar inte gå hem imellan!

Får väl klä på mig och skynda mig iväg nu.

<3

Hemma nu.

Gick till Dennis och Linus förut.. Satt där och snackade ett tag sen skulle jag och Dennis käka thaimat.. Men skiten var stängd. Vi gick till konsum och handlade istället. Soft. Sedan kom Stefan och Tessan bort också.. Såg på tv. Stefan fixade Dennis dator för Dennis är så jääävla otecknisk ;););)

Är hemma nu i alla fall.. Tänkte se en film och sedan sova. Låter som en bra idé eftersom det är skola imorgon.

Natti <3

Söndagstråk.

Sitter ännu här i morgonrocken under täcket i min myshörna. Tänkte dra till "centrum" och
äta thaimat. Kyckling MUMS! Och sedan hem till en kompis.

Riktigt skönt att det är rel. långt till allting så man får frisk luft oavsett om man vill eller inte :)

Vi hörs ikväll.

Nya bloggen.

Orkade inte med den gamla bloggen så jag sket i den..

Kommer ha en gammal header här sålänge till ps är fixat. Får stå ut sålänge :)


RSS 2.0